Foutcode lezers / OBD scanners

Foutcode lezers / OBD scanners geven u noodzakelijk inzicht in het motormanagement. Naast diagnose van problemen zijn deze onmisbaar voor het resetten van foutcodes en het uitzoeken van service meldingen.

Een veel voorkomend misverstand is dat een universele scanner alle fouten van alle merken kan lezen, maar dat is niet correct.
Universeel scanners lezen alleen MIL fouten (dus motor storingen) van alle merken en soms enkele basis zaken aan bijvoorbeeld het ABS systeem of transmissie.  Daar staat tegenover dat u tegen een scherpe prijs de meeste motor storingen van vele verschillende auto's kunt zien.

Wilt u (merk)specifieke fouten en meldingen aan Airco, ABS, ESP, Airbags, TPMS en comfortmodules zien? Dan kunt u 2 dingen overwegen:

In principe geldt dat als u professioneel aan auto's werkt, het altijd rendabel is om voor een Autel scanner of compleet garage pakket te gaan. De tijd die u bespaart door niet handmatig naar fouten te zoeken, is al voldoende om het apparaat in slechts enkele klussen terug te verdienen.

 

Sorteer op
  • Laser Z-5089 EOBD code lezer
    Laser Z-5089 EOBD code lezer
    € 169,00
Sorteer op
© 2009 - 2022 Autogereedschap.com | sitemap | rss